Site icon Baltimore Chronicle

Що таке інтернет-еквайринг

В останні часи покупки через інтернет стали дуже популярними, все більше людей віддають їм перевагу, адже це легко, зручно і безпечно. За допомогою інтернет-еквайрингу здійснювати покупки стало ще легше, адже, використовуючи данні картки, можна швидко сплатити за товар. Простіше кажучи, скориставшись цим інструментом власник інтернет-магазину відкриває можливість користувачам здійснювати оплати швидко, не виходячи з домівки. Підключив еквайринг, клієнти отримують можливість користуватися інтернет-магазином і сплачувати рахунки цілодобово.

Використовувати інтернет-еквайринг мають можливість абсолютно всі – фізичні і юридичні особи, а також підприємці, представники електронної комерції.

Як працює послуга еквайрингу?

Цю технологію дійсно можна назвати не тільки сучасною і ефективною, але й цілком безпечною для здійснення платежів в режимі онлайн. Для власника інтернет-магазину це має суттєві переваги, адже підключення технології дасть можливість збільшити кількість клієнтів, а отже – і свій прибуток.

Щодо руху коштів, то він відбувається так само, як і рух коштів під час розрахунку банківською карткою. Тобто, гроші автоматично списуються з рахунку покупця, потім через банк-еквайєр зараховуються на рахунок продавця.

Переваги використання інструмента

У інтернет-еквайринга дійсно багато переваг, як для покупців, так і для тих, хто займається реалізацією товару. Переваги для інтернет-магазину наступні:

Згідно статистики, використання еквайрингу збільшує прибутковість інтернет-магазину майже втричі. Для клієнтів переваги також незаперечні:

Щоб підключитися до інтернет-еквайрингу, достатньо пройти просту реєстрацію на відповідному сайті, який здійснює інтеграції платіжних модулів. Після цього потрібно ознайомитися з тарифними пакетами, обрати найзручніший та вигідний саме для вас, увімкнути можливість прийому платежів. Підключення не займе багато часу, а його переваги ви зможете оцінити вже у найближчий час. При підключенні звертайте увагу на розмір комісії, яка стягується за послуги. Також оцініть, наскільки система проста і зрозуміла. Всю необхідну інформацію щодо користування буде надано після підключення до системи.

Exit mobile version