• 26/07/2024 23:08

Страхова компанія «ПРОВІДНА» розповіла про роботу в умовах війни

У страховій компанії «ПРОВІДНА» і далі, не зважаючи на війну несуть свої зобов’язання по договорам страхування в повному обсязі. 

Повномасштабна війна, яку принесла російська федерація в Україну, — це страшний виклик для всіх жителів нашої країни, а також для бізнесу. Що ж стосується страхових компаній, то вони, крім того, що досить сильно відчули падіння обсягу страхових платежів, також зіткнулися з проблемою нехватки досвідчених кадрів, які переїхали або до інших регіонів України, або навіть за кордон. Не менш важливою проблемою виявилось також підвищення вартості послуг на СТО і у медзакладах, що сталося в першу чергу через падіння курсу гривні. 

З такими складнощами зіткнулася і страхова компанія «ПРОВІДНА», проте вони не впливають на її безперервну роботу від початку війни. Страхова компанія «ПРОВІДНА», щоб не ризикувати невиконанням нормативів НБУ має власні страхові резерви «про запас». Крім того, якщо це знадобиться, в компанії розраховують також і на допомогу від європейського акціонера з Голландії — Якоба Вестерлакена (Consorcium B. V.). Він з самого початку повномасштабного вторгнення російських окупантів підтвердив, що підтримуватиме компанію «ПРОВІДНА» при будь-яких умовах.

В СК «ПРОВІДНА» розповіли, що у перші місяці війни ситуація з кількістю продажів була дуже складною, адже клієнти переїжджали в інші регіони України, або за кордон, а багато підприємств призупиняли свою роботу. В таких реаліях, деяка частина чергових страхових платежів клієнтами не була сплачена, а частина договорів не переукладалася. 

Як війна змінила роботу страхової компанії «ПРОВІДНА»

За даними прес-служби, основний обсяг продажів в страховій компанії «ПРОВІДНА» був у центральних регіонах України, а коли бойові дії велись у Сумській, Чернігівській на Київській областях, кількість платежів суттєво знизилась. Тим не менш, після деокупації цих областей вже у травні-червні, кількість продажів збільшилась, клієнти почали відновлювати договори страхування, а бізнес-клієнти почали поновлювати призупинені контракти. 

Сьогодні страхова компанія «ПРОВІДНА» повноцінно виконує свої зобов’язання перед клієнтами, відповідно до тих умов, які зазначені в їх договорах страхування. У той же час, деякі продукти компанії були адаптовані згідно з нинішніми умовами. Це стосується договорів страхування від нещасних випадків та за договорів корпоративного ДМС. В них тепер є можливість замовити опцію, яка надає можливість отримання покриття ризиків у разі військових дій. 

Не зважаючи на складнощі, СК «ПРОВІДНА» і надалі інвестує в підвищення якості сервісу. Зокрема в компанії удосконалюють свій мобільний додаток, — дуже актуальне питання, так як наразі вкрай потрібні диджитал-канали комунікації. У плани компанії «ПРОВІДНА» також входить збільшення кількості провайдерів із телемедичних консультацій, а також розробка страхових програми для тих своїх клієнтів, які в умовах війни виїхали за кордон. Для підвищення кількості продажів, планується впровадження програми лояльності для партнерів.

Не зважаючи на війну, страховій компанії «ПРОВІДНА» вдалося повноцінно зберегти свій штат, у той же час не зменшуючи заробітну плату спеціалістів. «Адже кожен фахівець для нас — цінний, і зустріти перемогу ми хочемо всією командою», — наголошують у компанії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *