• 26/07/2024 23:57

Локація успіху в кризові часи

Пандемія відчутно вдарила по всіх сферах життя кожного жителя планети. В такі періоди у більшості руки опускаються, а мотивація падає до нуля. І тільки найстійкіші втримуються на плаву. А одиниці навіть покращують свій рейтинг серед перспективних маркетплейсів для потенційних клієнтів. 

За словами керуючого директора Urban Oasis Centre, Олексія Дарагана, «ТЦ «OASIS» – один з небагатьох торгових центрів Києва, який є чудовим прикладом успішного антикризового маркетингу. Від стадії проєкту і до сьогодні  ТЦ «OASIS» – це синонім унікальності. Розташування над станцією метро Героїв Дніпра, де виходи з метрополітену ведуть безпосередньо у галереї торгового центру. Вигідні пропозиції для орендарів. І незмінна любов відвідувачів.» 

Тільки за серпень та першу половину вересня 2021 в ТЦ «OASIS» вже  зайняли понад 1000 м2 торгової площі  відомі брендові та мультибрендові магазини: «Arber» (150 м2), «Mix point» (260 м2) і «Lora» (90 м2), «Girls Town» (50 м2), «Золотий Вік» (50 м2). Окрім цього, готується до відкриття медичний центр Happy spine (250 м2) та магазин тютюнових виробів «Табакерка» (20 м2).

1

Фуднапрям теж не пасе задніх. Кав’ярня Coffeelat вже з початку літа бадьорить відвідувачів ТЦ «OASIS». У вересні відкрився ресторан Rooster hut (65м2) і очікується відкриття ресторану “Тавукраїна” (90м2).

Комерційний директор ТЦ «OASIS», Маргарита Тимофєєва: «На наступні 2 місяці у нас заплановано відкриття ще п’яти нових магазинів. Ми переконані, що незвичні та складні часи не привід для відчаю, а радше стимул до пошуку нових шляхів для налагодження взаємовигідного партнерства».  

Довідка 

ТЦ «OASIS» почав працювати на початку 2019 року. ТЦ «OASIS» (Київ) став ПЕРШИМ в Україні, хто створив для своїх гостей над зручний варіант локації – прямісінько над станцією метро «Героїв Дніпра». Раніше на цьому місці була стихійна торгівля, зараз упорядкований простір робить цей район Києва більш уютним та безпечним.

Urban Oasis Centre – це оазис смаку, вибору, комфорту та доступу до всіх можливих зручностей.
Найширший асортимент товарів щоденного вжитку.
Найзручніша транспортна розв’язка: метро, автобуси та маршрутки, трамвай – усе поруч.
Фудкорт, щоб ваш шопінг мав найсмачніше підкріплення.
Та багато інших переваг, які можна оцінити, лише завітавши в ТЦ «OASIS».

Кількість відвідувачів складає більше 100 000 чоловік на добу. Це пасажири метро, мешканці району, які використовують галереї ТЦ як перехід, пасажири наземного транспорту, який зупиняється поряд — міських та міжміських автобусів.

ТЦ
2
тц
2
тц
20210907-160322
тц
тц
тц

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *